Northern Search
NothernSearch_horisontal_RGB[1]

Morten Thomsen

CEO

mt@northernsearch.dk |+45 53731060

Morten har omfattende erfaring inden for IT-sektoren og har været aktiv siden 2009, senest i ledende roller som konsulentchef hos virksomhederne Netgen ApS og Moment A/S, hvor han varetog konsulentansættelser, fastansættelser og forhandlinger om rammeaftaler, herunder SKI 02.17, 02.18 og 17.17, der dækker både private og offentlige kunder.

Ved Experis Manpower Group var Morten ansvarlig for at udvide konsulent-forretningen og leverede tjenester til globale og nordiske rammeaftaler, herunder samarbejdet med førende virksomheder som DXC, Nordea, TRYG, IBM med flere.

I TATA Consultancy Services har Morten bestridt nøgle positioner herunder som Nordic Lead for Learning & Development (L&D) samt national HR-ansvarlig for nøglekunder som TDC, TRYG, SAS, og Carlsberg account. Dertil ledte han et omfattende re-deployment projekt på globalt plan.

Hos Tieto beskæftigede Morten sig med rekruttering og har været en nøgleperson i globale onboarding-projekter samt implementeringen af SuccessFactors.

Foruden sin mange år inden for IT-branchen, kan Morten derudover også skilte med en lang karriere som Basketball træner og kan hertil bryste sig af at være årets træer i 3 lande samt være den første europæiske basketball træner på et amerikansk college.

Cecilie Skjold

SR. IT-REKRUTTERINGSKONSULENT

+45 53572853 | cs@northernsearch.dk

Cecilie er uddannet Cand.it i It, Læring og Organisatorisk Omstilling, og har gennem hele sin karriere beskæftiget sig med rekruttering inden for IT-sektoren. Med solid erfaring bag sig har Cecilie skabt indblik i branchen gennem ansættelser hos Jobindex A/S, Netgen Consulting, Moment A/S, og Experis ManpowerGroup Denmark.

Som chefkonsulent hos Netgen var Cecilie ansvarlig for en bred vifte af opgaver inden for rekruttering, interim og konsulentansættelser. Hendes rolle omfattede alt fra identifikation og selektion af profiler til at facilitere interimløsninger og konsulentansættelser. Hos Moment A/S var Cecilie ansvarlig rekrutteringsprocessen fra start til slut, og styrede alt fra udarbejdelse af jobopslag og search til screeninger og udformning af ansættelseskontrakter samt stod for feedback-gennemgang på PTP og PTL tests.

Ved Experis Manpower Group varetog Cecilie en bred vifte af opgaver inden for IT-rekruttering, herunder den administrative palet, samt search og sourcing af kandidater til IT-stillinger og projekter.

Uden for kontoret kan Cecilie prale af at have en stor kærlighed for en fritid med en høj puls – både som aktiv deltager med også som tilskuer. Hun er stor tilhænger af fodboldklubberne Manchester United og Lyngby BK samt nyder frilufts-tilværelsen i form af vinterbadning og trecking

Andre Marfil

Sr. Commercial manager

am@northernsearch.dk |+45 31670701

André er uddannet cand.mag i Psykologi & Arbejdslivsstudier og har siden 2017 bevæget sig rekruttering- og vikarbranchen. André har gjort karriere hos Moment A/S (nu Edda Group), hvor han startede som praktikant og efterfølgende bevæget sig op gennem rækkerne til rollen som Senior Sourcing Manager med ansvar for kandidattiltrækning på tværs af segmenter i Danmark. Som specialist i opbygning og udvikling af tiltrækningsstrategier har André en unik evne til at forstå og imødekomme virksomheds- og jobkrav, kandidatpræferencer og markedets forhold, hvor han ud fra en datadrevet tilgang udarbejder sourcingstrategier på tværs af forskellige sektorer, tidslinjer og volumen.

Privat prioriterer André en aktiv livsstil, hvor det lokale fitness center besøges dagligt. Derudover er han frivillig boksetræner samt dyrker padel-tennis. Afslutningsvis har han en stor interesse og passion for klassisk herretøj og fodboldklubben Brøndby IF.

Bettina Balling

COO
bb@northernsearch.dk | +4526176270

Bettina er uddannet cand.jur og har igennem de seneste 25 år været selvstændig forretningsdrivende inden for detailhandel, hvor hun har forvaltet ansættelser, kontrakter og etableret leverandørsamarbejder.

Foruden sit arbejde som selvstændighed har hun været forretningsfører i Kvindebasket Ligaen, hvor hun har bidraget til ligaens vækst og succes.

Som assurandør hos Codan Forsikring var Bettina ansvarlig for salg af forsikringsprodukter og løsninger samt identificering af kunders specifikke forsikringsbehov og opbygge langvarige relationer.

Hos Neupart A/S varetog Bettina rollen som Customer Retention Manager, hvor hun var ansvarlig for mersalg til kunder af software til informationssikkerhed samt havde fokus på fastholdelse af af kunder.

Uden for kontoret nydes friluftstilværelsen, hvor pulsen gerne skal være høj – og skal gerne være igennem iskolde dyp om vinteren eller bjergvandring under varme himmelstrøg.

Proaktiv netværkspleje

I en dynamisk og omskiftelig IT-verden er en proaktiv indsats og et kreativt mindset afgørende for at tiltrække de skarpeste profiler. Hos os kombinerer vi mange års erfaring med innovativ tænkning, og giver virksomheder en fordel i kapløbet om de bedste kompetencer.

Vi specialiserer os i at finde de mest kompetente profiler, skræddersyet til jeres behov, ved at mestre kunsten af proaktiv sourcing både af aktive og passive kandidater. Vi forstår dybden af det perfekte match mellem kandidaters kompetencer, præferencer og interesse og virksomhedens unikke behov og kultur.

Kontakt os for flere informationer