Northern Search
NothernSearch_horisontal_RGB[1]

Vi finder din næste IT-profil

Hos Northern Search har vi hvad der skal til for at finde jeres næste IT-profil. Vi hjælper med at skabe det helt rette match til jeres behov og virksomhed. Vi har erfaringen, ekspertisen og indgående kendskab til IT-kandidat landskabet samt en unik tilgang for at sikre en transparent og succesfuld proces.

Vi er eksperter i IT-rekruttering og skræddersyer hver proces til jeres specifikke krav. Gennem tæt dialog identificere vi de både de tekniske og kulturelle behov, så jeres næste talent passer direkte ind i organisationen.

Vores ekspertise spænder bredt på tværs af IT-landskabet, og med mange års erfaring fra branchen, ved vi hvad der skal, for at løse netop jeres udfordringer. 

Fra kaffesnak til samarbejde

Vi tror på, at nøglen til gode samtaler og stærke relationer starter med en enkel kop kaffe. Vores proaktive tilgang er simpel, men effektiv: Vi sætter os regelmæssigt ned over en kop kaffe med vores kandidater, uanset om de er i jobsøgende eller ej. 

Ved at investere tid og opbygge ægte relationer skaber vi en solid forbindelse, der går ud over øjeblikkets behov. Når det rette job åbner sig, er vi allerede klar til at samle trådene og matche dem med stillinger, der passer til deres kompetencer og ambitioner. 

For vores kunder repræsenterer vores proaktive tilgang en investering i at identificere og tiltrække top-profiler på et tidligt tidspunkt. Ved at opbygge tidlige relationer reducerer vi ikke kun den tid, der normalt bruges på rekrutteringsprocesser, men vi har også allerede en grundig forståelse af kandidaternes kompetencer, værdier og præferencer, så man passer ind i organisationens kultur.

Test

Vi tilbyder muligheden for brugen af personlighedstesten People Tools som en del af vores rekrutteringsproces.
 
Testen giver dybdegående indsigt i kandidaters styrker og potentialer, hvilket hjælper med at sikre det bedste match for din virksomhed.
 
Ved at bruge People Tools kan vi hjælpe dig med at finde medarbejdere, der ikke kun har de rette kompetencer, men også passer perfekt til din virksomheds kultur og værdier.
 

Et udsnit af vores kunder

Processen hos Northern Search

Lad os aftale et møde